Happy Mother’s Day!

10 May

Presenting, StoodleMom #1:

mothersday-sm

Cikgu Timah is Kaka’s biggest fan. Hari-hari dia berharap supaya Kaka masuk EPL dan dia pasti akan sokong team itu (dream on, Manchester City). She takes immense pleasure in supporting apa-apa sahaja team yang melawan Arsenal atau Liverpool dalam apa-apa game. Apa kan daya kami tidak boleh terlalu melawan karang kena sumpah jadi mesin basuh pulak kerana derhaka.

Cikgu Timah juga rajin mempromote Stoodle kepada sedara mara walaupun jenuh aku explain apa itu Facebook tapi dia masih tak paham-paham.

Kad ini juga aku tujukan kepada Puan Salbiah (StoodleMom #2), tapi tukar sket dialog dalam bubble, “Haha! Manchester United kalah lagi!”

StoodleMoms ROCK!

Happy Mother’s Day kepada pembaca-pembaca Stoodle yang sudah menjadi mak orang! Dan juga kepada mak pembaca-pembaca Stoodle.

Advertisements

3 Responses to “Happy Mother’s Day!”

  1. ayumin May 10, 2009 at 1:04 pm #

    Bila UnStoodle Print Arsenal 08/09 tu nak release? Tak sabar nak order. -_-

  2. as May 10, 2009 at 3:01 pm #

    mak mak pembaca stoodle
    ngeh3

    maong all, i really love this one

    vote for FAVE

    wuhu~~

  3. mimo May 11, 2009 at 9:54 am #

    ayumin – your email, :)

    as – haha a ah yeh, macam pembaca2 stoodle semua sama mak pulak. (perskindol is quite awesome!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: