Urbanscapes 2009 T-shirt contest

9 May

Just trying our luck with Urbanscapes 2009 Official T-shirt Contest. This is what we submitted:

urbanscapestee

Kalau contest ni pakai vote, pasti akan aku kerah korang semua untuk vote untuk kitorang. Tetapi tidak ada sistem vote di sini jadi terpulanglah kepada para juri untuk menilainya.

Wish us luck!

Urbanscapes 2009 is an all-day creative art festival, which will take place on 27th June at KLPAC. There will be music, arts, film, theatre and fashion, marketplace vendors and more. Check out their website for details.

Are you guys gonna be there? ;)

Advertisements

11 Responses to “Urbanscapes 2009 T-shirt contest”

  1. kudo May 9, 2009 at 5:34 am #

    good luck. kalau tak menang boleh buat and kasik kawan tak? hahaha.

  2. idlan May 9, 2009 at 7:07 am #

    boleh. kitorang sudi trade suka sama suka dengan duit kawan-kawan :D

  3. amyn May 9, 2009 at 9:30 am #

    cool habis design.harap2 cepat2 buat tshirt.

  4. ila May 10, 2009 at 12:42 am #

    wow…. i like d design….
    wish u guys d luck…. all d best…….!!!
    but for me, for t-shirt, besides d cool design..most important is d type of d fabric……..

  5. mimo May 10, 2009 at 10:25 am #

    amyn – coming soon!

    ila – thanks! betul tu, kami juga tak suka tshirt yang design gempak la macamana pun tapi basuh sekali relai semua. sebab tu lambat sket kitorang release tshirt ni!

  6. hasliza May 11, 2009 at 9:51 am #

    good luck stoodle team!! kalu ade afundi..aku pakse celcom naikkan credit limit aku ke 30000 utk undi stoodle…ahhahaa….

  7. mimo May 11, 2009 at 9:57 am #

    jaja – wah tak perlu lah stoodle rely kepada undi afmasuk mcm ni. jangan lupa bawak banner glitter2 bila datang concert final!

    • hasliza May 12, 2009 at 11:47 am #

      mcamane aku minat elyana…
      camtuhlah aku minat stoodle ni mimi…
      ehhehehehe

      • mimo May 13, 2009 at 12:58 pm #

        (aku melukis tak pakai kasut gak ja :D )

  8. misztick May 22, 2009 at 3:10 pm #

    u guys MENANG !!! Woohooooo *uhuk*

  9. mimo May 22, 2009 at 4:16 pm #

    misztick – haha yeah, tak sempat lagi nak post kat blog ni about it. woohooo! (jgn tercekik)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: