Stoodle gets a KLue!

2 May

Stoodle is published in the May issue of KLue!

edsc_0078s
(The Stoodlerist dengan muka terbangaknya)

Kerana sudah selongkar satu Bangi dan tidak berjumpa sehelai majalah KLue pun (majalah Jelita dan Anjung Seri ada la), maka Stoodlerist dan StoodleHelp bergegas ke Curve kerana ada member cakap dia dah beli satu copy kat situ malam semalam.

storyboard

Aku sudah angkat 3 copy (satu nak pos kat Idlan, satu buat baca dan tunjuk kawan2, satu simpan dalam plastik), StoodleHelp juga sudah angkat 3 copy (satu buat baca, 2 buat sendal pintu). Pasti Borders Curve terkejut kenapakah budak dua orang ini beli KLue banyak2 (walaupun kami cuba untuk tidak terlalu obvious dengan tidak beratur di cashier yang sama).

Kamu juga patut angkat 3 copy! Sorang! :P

Tapi kalau malas nak beli, baca je la kat sini.

Terima kasih KLue!

Advertisements

13 Responses to “Stoodle gets a KLue!”

  1. M-I-N May 2, 2009 at 3:34 am #

    tahniah stoodle!ada hadiah bonuskah angkat 3 copy?hehehe

  2. mimo May 2, 2009 at 9:52 am #

    mungkin KLue akan bagi hadiah bonus kerana beli magazine diorang banyak2. :D

  3. maoi May 2, 2009 at 6:55 pm #

    congrats stoodle!!! (tiga tanda seru)

  4. jayen May 3, 2009 at 1:56 am #

    congrats! :)

  5. Sahana May 3, 2009 at 3:39 am #

    Tahniah setinggi-tinggi langit!

    Psst.. Stoodle Giveaways dah sampai. Akan kugabungkan persembahan mereka semua nanti. Tapi aku akan hantar dalam bulan Jun gitu. Tungguuuu…

  6. idlan May 3, 2009 at 3:56 pm #

    maoi – tiga sahaja??? (tiga tanda soal)

    Jayen – Thanks :D

    Hana – ko pun ada proposal defence ke June ni? student2 aku sekarang tengah kalut buat tu hehe

  7. hasliza May 4, 2009 at 8:24 am #

    proud of u guys laaa… cayalah..
    arini gak aku g cari kat alamanda…
    cayalahhh…
    tshirt bile mau kuar beb???

  8. mimo May 4, 2009 at 10:22 am #

    tima kasih jaja…kau kan supporter kami paling tegar :D

    tshirt, soon! tunggu yaaa…

  9. rahman May 4, 2009 at 10:39 am #

    congrats.
    hmnn. i wonder if we can get u some airtime on d radio…
    hmnn… * dusts off ye olde black book

  10. Kokes May 5, 2009 at 12:40 am #

    Baru aku perasan, dia keluar hunt for KLUE in Stoodle t-shirt! Hehehe nice

  11. mimo May 5, 2009 at 9:32 am #

    rahman – uih. *testing2 suara best ke nak masuk radio nih*

    kokes – :D

  12. Fairy May 6, 2009 at 1:49 pm #

    Weh, jauh benar sampai nak kena datang Mutiara Damansara nak carik Klue!Ape lah Bangi… :-D

    Btw, tahniah!

  13. mimo May 6, 2009 at 3:43 pm #

    nama magazine pun KLue…bukan BANGIue…mmg la tade kat bangi…haha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: