It’s Udderlicious!

13 Apr

Our last submission for Stoodle-Postcards is from Ted. That kitten really can’t get enough of wholesome-cat-Udderliciousness! Aih comelnye la. Anak kucing sapa ni Ted? Kalau adik aku nampak mesti dia sibuk nak.

stoodled-ted

We have been really impressed with the 5 Stoodle-Postcards submissions that we received. Sudah jadi macam Travel Discovery Channel + Animax + Animal Planet. Takyah renew dah la subscription Astro tu.

Tahap kreativiti dan effort korang itu memang tidak dapat disangkal. Rasa macam nak bagi hadiah pulak, tapi korang dah dapat poskad karang bagi hadiah lagi bengkrap la kompeni, haha.

We really enjoyed receiving and sharing the creative input from you guys. Nanti boleh buat lagi, yeay! Siaplah sapa yang menang the current giveaway, hehe.

Advertisements

7 Responses to “It’s Udderlicious!”

  1. nino April 14, 2009 at 12:34 am #

    NAK NAK NAK!!!

  2. idlan April 14, 2009 at 12:56 am #

    nak poskad mintak ngan mimi. mungkin dia upah lepas gunting stiker

  3. Ryn April 14, 2009 at 11:39 am #

    oh mai god….. bapak comel okeh… geram rasa nak picit2..

  4. mimo April 14, 2009 at 12:09 pm #

    adek – adekah ini pengganti takun?

    idlan – aku sudah belikan dia pisau dan cutting mat. hadiah kepulangan.

    ryn – picit udder mak kucing tuh, hahaha

  5. nino April 14, 2009 at 7:25 pm #

    bukan pengganti takun! tidak sekali2!
    haha.. aku mau katil shj boleh?

  6. F.Idrus April 14, 2009 at 9:05 pm #

    Alaaaaaaaa comey.

  7. ted April 17, 2009 at 7:54 am #

    jgn la picit udder kucing.. isk. takde benda lain ke nak picit. ini anak kucing aku le, rumah kitorang mmg dah macam rumah kebajikan kucing hehe.

    trivia : u wont notice from this pix, but the ibu kucing is actually blind is one eye from an infection when she was a baby.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: