Happy Birthday Mak Ida!!!

10 Apr

ida

Ida commissioned us to do a sketch for her mom’s birthday. She gave us some family pics, they’re all included in this sketch.

Printed on Ivory Card, 230gsm, 4R size.

Happy birthday Mak Ida!

Advertisements

6 Responses to “Happy Birthday Mak Ida!!!”

  1. tellmewhyidontlikemondays April 11, 2009 at 7:45 am #

    mak aku kata “thank the artist for me” (itu dlm text). tp bila cakap dalam telefon, dia tanya dengan nada anxious, “siapa yang hantar kat mak ni??”. kenalah explain dengan panjang lebar. ada ke dia pikir ini adalah prank. anyway, thanks mims. kesimpulannya, mak aku & anak2 dia sukaaaa :-)

  2. idlan April 12, 2009 at 4:34 pm #

    Aku nak terima ucapan ni bagi pihak artis boleh? :D

  3. mimo April 12, 2009 at 6:40 pm #

    hahaha tu lah kau ida…tak bagi nama mak kau dlm address…dah aku tulis ‘Mak Kepada Ida’ kat sampul surat tu, mana dia tak ingat prank!

    idlan – kau ingat ni mtv awards ke. atau anugerah bintang popular berita harian.

  4. tellmewhyidontlikemondays April 13, 2009 at 3:01 am #

    ha ah lah.. terima kasih juga kepada anaknya si Pok Ya. tanpa mung siapalah aku.

  5. Kokes April 14, 2009 at 8:58 pm #

    Idlan ingat dia menang Bintang RTM tu. Eh, betul ke Bintang RTM? Alaaa yang Ramlah Ram menang tu. Apa ke namanya…

  6. mimo April 15, 2009 at 11:04 am #

    kokes hanya kenal ramlah ram sebagai artis mesia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: