Sambungan Kisah Si Kambing!

8 Apr

What? More giveaways? That’s right!!

woohoo

In conjunction with the ‘official opening’ of the Stoodle-Store (Bandung and web branch) we are giving away 2 sets of extremely adorable Stoodle-Sticks and 3 extremely more adorable Stoodle-Prints. (I would end the previous sentence with exclamation marks, but I think I’ve been using too many – Idlan). Just submit your mailing address to us at stoodleteam@gmail.com and the PROC RAND machine will do the rest. If you submitted your address for the previous giveaway and didn’t win, your addresses will be automatically included – so you don’t have to submit it again. Rest assured your names and addresses will not be handed over to insurance or Herbalife agents alike. We promise.

Those who have won the previous giveaway can enter this one too, but you’ll have to resubmit your entry! Kalau menang lagi sekali maknanya korang memang betul-betul lucky la. :)

prints-giveaway

moleskine

Make sure your addresses are emailed with the subject “I want to win StoodleStuf!” by midnight 15 April 2009 UK Time (7am Thursday 16 April Malaysian time – deadline pagi untuk mengalakkan kamu bangun Subuh) and we’ll run the PROC RAND machine as soon as the Stoodlerist manages to drag the Scourist out of bed (by text message, like last time).

So, hurry, your mailing address to stoodleteam@gmail.com, now!

Advertisements

12 Responses to “Sambungan Kisah Si Kambing!”

  1. sasha farina April 8, 2009 at 3:39 pm #

    sudah pun.. telah pun.. :) sekarang time to jampi jampi lah ya? :)

  2. idlan April 8, 2009 at 4:34 pm #

    Sila specify jampi apa pakai, so I can update my anti-virus with anti-mandrem def files ;)

    Dah record dah your address tadi hehe .. good luck!

  3. F.Idrus April 8, 2009 at 4:38 pm #

    Miahaha! Ye, address sudah di hantar, kite test luck address opis. :D Gila keji kalau menang lagi *dengan nada yang sikit pun tak remorseful*

  4. ska April 8, 2009 at 4:59 pm #

    dh submit juga!! :D

  5. sasha farina April 8, 2009 at 5:35 pm #

    idlan.. jampi mana boleh share… ahaks!

  6. dillazag April 8, 2009 at 6:31 pm #

    dah hantar.. dah hantar..
    sekali dengan mandram, mandram nya sekali dah diemailkan
    mandram jawa yang dihantar tu, harapnya takde anti-mandram definition lagi..
    Puhh… Puhh…

  7. ayin April 8, 2009 at 9:27 pm #

    nak resepi jampi! nak menang jugak plis. (add sent, yeah!)

  8. mimo April 8, 2009 at 9:32 pm #

    harus hang netbook idlan kena jampi ni karang…hahahaha…idlan kau kena bawak laptop kau pegi mandi bunga la aku rasa.

    thanks all for submitting!

  9. Dayang April 9, 2009 at 10:39 am #

    Yeay! Yeay! dah hantar.

    Eh, BTW korang pegilah tengok cite Shopaholic. Lepas tengok, takde rasa penyesalan langsung. Lagi rasa nak shopping ada la… hahahaha

  10. mimo April 9, 2009 at 10:57 am #

    haaa bagus la kalau macam tu. aku cadangkan korang semua pegi tengok Shopaholic, habis movie datang shopping kat stoodle-store tau!

  11. dazzling948 April 10, 2009 at 9:44 am #

    kalu dh submit yg contest dulu xyah submit lg kan???

  12. mimo April 10, 2009 at 9:51 am #

    ye jgn bimbang…automatik masuk yg ni pulak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: