Stoodle Monster Menyerang Ofis Dilla!

6 Apr

Our next submission is from Dilla, who received the Stoodle Monster postcard. Look what she did!

dsc063211

dsc06329

dsc06320 dsc06332

Transformers menyelamatkan ofis Dilla dari Stoodle Monster! Ada juga satu makhluk bukan Transformers yang aku tak kenal yang kaler kelabu tuh. Siap ada skyline sebagai background tu! Thanks for the submission Dilla, we love it!

Aku harap bos kau tak marah kau bermain2 Transformers dan poskad di ofis, hehe. :D

Advertisements

7 Responses to “Stoodle Monster Menyerang Ofis Dilla!”

  1. norzu April 6, 2009 at 1:06 pm #

    kak dilla pun monster jugak ke? hehehehe

  2. dillazag April 6, 2009 at 1:43 pm #

    Mims, jangan tak. Buat tu lepas office hours, beb..btw, menurut tuan punya transformers tersebut, binatang kelabu tu geng jahat, sama geng dengan police tu. Bumblebee yang baik.. Kata dia, la… Saya ikut je… Hihihi..

    Norzu, haha.. We have a funny one, here..

  3. mimo April 6, 2009 at 5:39 pm #

    norzu – ha jangan nanti kak dilla makan…hehe

    dilla – ooo…pekerja yg berdedikasi! saya suka bumblebee!

  4. sasha farina April 6, 2009 at 8:32 pm #

    :D sangat comel lah transformer tu.. teringat saya ternangis masa tgk transformer, dalam wayang gelap gelap teresak esak tgk bumblebee kena tangkap! ahaks! sungguh memalukan bila anak bercakap dengan kuat ” EH!! MOMMY KENAPA NANGIS??!! sedih ek bumblebee kena tangkap?” muahahahhaha… jatuh saham.

  5. idlan April 6, 2009 at 9:05 pm #

    ada bumblebee di rumah —————>

  6. dillazag April 6, 2009 at 9:37 pm #

    mims, my son has the bumblebee animated tu. Sangat comel, walaupun transformer, tapi hapah takleh transform pun menjadi kereta. Hihihihi

    sasha, i can not wait for the new movie to show! Hihihihi

    idlan, bumblebee for real / animated or lebah?

  7. idlan April 6, 2009 at 11:55 pm #

    k. dilla – kereta transformer, dan juga kadang-kadang ada lebah masuk rumah kalau lupa tutup tingkap.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: