We do large prints, too!

4 Apr

arsenalposter

The Stoodlerist sedang membuat muka sengal di tepi poster Arsenal sebagai tanda tidak berpuas hati kepada Van Persie (aku beli kau berminggu2 tak main2 lepas tu aku jual kau pegi score 2!!! Apekah!!! – FantasyLeague-speak kepada mereka yang tidak mengerti)

The Stoodlerist is no Gunner, but some people are. (Misalnya, orang yang commission artwork ini in the first place.). You might be a Gunner too!  Or you might be a Gunner after seeing  how good this poster would look on your wall! (Hmm…) My point is…we do large prints as well! Details very, very, VERY soon!

Advertisements

7 Responses to “We do large prints, too!”

  1. didie April 5, 2009 at 1:21 pm #

    i want!!!i want!!!
    bt instead of the gunners,nak liverpool punye,buleh tak?
    plz,plz,plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz… *battling eyelashes*

  2. mimo April 5, 2009 at 11:54 pm #

    haha…kita boleh buat…tapi dah buat nanti kena beli! :P

    • didie April 21, 2009 at 1:42 am #

      opkos la kite akan beli..tapi mcm mane nk beli? =S

      • mimo April 21, 2009 at 1:58 pm #

        haha good question. we’ll be releasing these items soon!

  3. ninie.S. April 6, 2009 at 11:02 am #

    mims aku nak jugakkkkkkkkkkkkkkk yang ni!!

  4. klaus April 6, 2009 at 5:18 pm #

    sokong je arsenal, tak salah tau

  5. mimo April 6, 2009 at 5:37 pm #

    ninie – bole2…nak release dah soon ni

    klaus – sokong je liverpool, tak salah tau…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: