Happy Birthday Ninie!

31 Mar

Shida came up to me with a last minute commission request, “Aku nak bagi kat Ninie for birthday dia, besok boleh siap?

“Aaaa commission kena bagi lead time one week!” jawab aku dalam nada panik. “Eh kejap Ninie tu dah distoodlekan, kan? Beres! Besok aku bagi kau! Harga pun lagi murah!”

Stoodle! Always ready to attend to your requests! Somehow!

dsc_0013es

Shida burgermbira bersama last minute requestnya yang berjaya disiapkan. Happy Birthday Ninie!


This is a sneak peek of what we have in store for you, Stoodle-Prints made to order! Watch this space!

Advertisements

10 Responses to “Happy Birthday Ninie!”

  1. cda March 31, 2009 at 8:12 am #

    thanks thanks. stoodle superb la. amik last minit order or..am i lucky? nasib dah distoodle kan..

  2. anies March 31, 2009 at 8:53 am #

    aku sangat suka birthday card tuh walaupun bukan untuk aku. thanks mimi!

  3. ninie.S. March 31, 2009 at 9:00 am #

    uhh.aku lagi suke.simpan dlm handbag bwk ke mane2.lepas ni nak bwk g laminate.

    aku juga bangga sbb jadi bhn promosi.yeeha!

  4. dinna March 31, 2009 at 9:38 am #

    hebat ah customer servis ko mims. pasni leh wat las minit order lagi hehehe…

    cda sempat lagi jadi model. tak boleh bla…

  5. mimo March 31, 2009 at 10:16 am #

    cda – haha seb baik ninie tu dah distoodlekan! *pressure semua orang buat status best2 supaya sentiasa ada backup plan*

    anies – (bodek la cda suh belikan kau bday card kau pulak, haha)

    ninie s – simpan dlm handbag elok2 nanti komot!

    dinna – menjawab soalan cda yg kau tanyakan tu, aku lukis bukan pakai software, haha, cda ni pandai2 menjawab nih…cda semalam dah tengok stoodle office, so lepas ni dia kena jadi PR officer aku… :P

  6. sasha farina March 31, 2009 at 3:59 pm #

    watching the space.. cepatler.. dah naik juling ni :D

  7. littlemuffins March 31, 2009 at 4:13 pm #

    salam..

    i love ALL your works.. very creative!!! very nice!!!

  8. dinna March 31, 2009 at 4:45 pm #

    mimi, aku curious sb memula aku igt ko lukis pki mouse (gila hebat dowh)… kalau scan plak mcm x logik ah quality secantik tuh.
    cda mmg sesuwai lah jadi PR officer tuh. ko bley soh dia sponsor cupcakes utk stoodle juge. hehehe

  9. Idlan March 31, 2009 at 8:48 pm #

    Sasha – Cuba tukar-tukar antara dua space. Nanti kurang sikit kadar kejulingan.

    Littlemuffins – Thanks :D Do keep coming back, we have a few surprises in store (ye ke surprise)

    dinna – kau taknak promote ke stoodle kat east malaysia pulak.. hehe

  10. mimo April 1, 2009 at 11:50 pm #

    dinna – maybe one of these days (bila bilik aku dah kemas sikit, bilakah itu) aku buat dokumentari proses melukis stoodle ini. dokumentari yg penuh dgn tari-tarian.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: