Ayin Emran at 3.51pm, March 29 2009

31 Mar

29-03-09

Tak potong tu sebab berdaulat ke?

Advertisements

6 Responses to “Ayin Emran at 3.51pm, March 29 2009”

  1. Ayin March 31, 2009 at 1:28 am #

    I’ve been stoodled! Yeay, tak laratnya!
    Haha, tatau nape orang tukang potong rumput tak potong, maybe sebab woody dan besar sgt. Takde daulat lah, haha!

  2. idlan March 31, 2009 at 1:58 am #

    Haha, ‘tak larat’! Dah lama aku tak gunakan istilah tu dalam the context it was meant to be used (i.e. cara you guna tu lah).

    Mimi, kena syarah ke kat kau pasal makna ‘tak larat’ ni? Hehehe. Ke ko nak aku tulis thesis ajer?

  3. cda March 31, 2009 at 8:10 am #

    serious lamaa tak guna ‘tak larat’ tu.

    idlan, tulis tesis la. aku nak attend viva ye.

  4. mimo March 31, 2009 at 10:09 am #

    bahasa stf ke tak larat tak larat ni…nanti aku suruh shida demo kat aku…

    ayin – mungkin orang tukang potong rumput mahu ulam itu distoodle, haha!

  5. Ryn March 31, 2009 at 5:52 pm #

    Haha nice illustration of ulam raja, sesungguhnya rupanye lebih ‘raja’ dari rupe ulam raja itu sendiri.

  6. Idlan March 31, 2009 at 8:46 pm #

    Shida – kalau gi viva thesis aku yang tu ko kena nyanyi lagu sekolah.

    ryn – aku dari hari tu fikir apa ulam raja in english, takut2 la tesco ada jual haha

    mims – komen kau aku kena balas jugak ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: