Stoodle-in-a-frame

27 Mar

dsc_0169es

Check out what you can do with your stoodle! We did this for Amin, and now it is sitting smugly somewhere in her office, bringing a little Stoodle-cheer through a mundane work day. Maybe your stoodle can sit smugly in your office, your living room or your toilet!

Details soon!

Advertisements

11 Responses to “Stoodle-in-a-frame”

  1. rashid March 27, 2009 at 3:03 pm #

    put those on mug, t-shirt, calendar, etc etc (on request la)….
    i think stoodle cn be huge then~

    btw, link to blog tu sediakan la sekali html code, senang, copy-paste kat blog diorg (stoodle-fan).
    Bnyk je blogger “buta-html”.

  2. idlan March 27, 2009 at 3:29 pm #

    InsyaAllah, those things are in the pipeline. Tunggu kemunculan – and jangan lupa beli ;)

    Pasal HTML tu, nanti Stoodlerist buat. Sebab Scourist sedang pura-pura buta HTML juga.

  3. Ryn March 27, 2009 at 3:43 pm #

    ish korang ni.. suke tauuuuuu wat mende chumel2 gini..

  4. amin March 27, 2009 at 4:12 pm #

    mundane work day? hahahaha tak cukup ke drama kat ofis ni? but yeah, i absolutely love looking at the picture, sangat cute! thanks, you guys. i heart youuuus!

  5. idlan March 27, 2009 at 4:29 pm #

    Ryn: Tunggu ya our range of products nanti hehe. Kalau ada idea benda-benda you nak or nak something specially comissioned, do get in touch :)

    Amin: Dude! I heart you too :x :x

  6. mimo March 27, 2009 at 4:58 pm #

    amin sudah menjadi hello kitty…

  7. F.Idrus March 27, 2009 at 8:37 pm #

    Vah vah vah. Kelas gitu *gaya2 rancangan Melodi*
    Seksaited ni aku ni… ye la, aku kan pemenang poskad *muka riak sambil pandang kokes*, buleh aku frame sendirik itu poskad.

  8. mimo March 27, 2009 at 11:59 pm #

    hahahahaha ayat bakar tuh!

  9. Kokes March 28, 2009 at 8:36 am #

    Oh Tuhan, berikan lah ku kesabaran menatap muka riak seseorang ini… dan kalau boleh, nak poskad stoodle juga….

  10. Toscano April 15, 2009 at 10:46 am #

    frame hitam tu stoodlerist provide jugak ke? how much is it (including the stoodle) ??

  11. mimo April 15, 2009 at 10:54 am #

    toscano – sorry, frame tu kita tak jual! :) all stoodle-prints come in their own pvc sheet, refer sample kat entry ni – https://stoodle.wordpress.com/2009/04/08/sambungan-kisah-si-kambing/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: