Chics Inred at 4.44pm, March 27 2009

27 Mar

27-03-09

Sesat di hujung bulatan, kembali ke pangkal bulatan.

Advertisements

10 Responses to “Chics Inred at 4.44pm, March 27 2009”

  1. Ryn March 28, 2009 at 12:50 am #

    hahah chics pon sesat eh.. aku pon penah sesat mlm2 bute kat roundabout kat putrajaya dan drive sambil menangis..

  2. Idlan March 28, 2009 at 12:56 am #

    Uih, tragis gila. Maybe StoodleTeam Bangi patut buat Putrajaya Roundabout Rescue Rangers – call us and we’ll be sesat with you!

  3. chics March 28, 2009 at 9:00 am #

    Yekan, situ signage entah mana lepas tu bolehla pulak jalan dia ada tiles yang chantek-chantek. Konfius, ni boleh drive ke tak?

  4. mimo March 28, 2009 at 1:19 pm #

    tu takleh drive atas dia…kau kena kuar kete…bukak kasut…baru boleh jalan…hahaha

    uih aku sesat di putrajaya tu adelah perkara biasa (tapi sesat kat mana2 pun adalah perkara biasa)

  5. anuar macho March 28, 2009 at 8:45 pm #

    LOL…teringat time berangan nak sambung study kat MMU. End up abis minyak sbb sesat nk carik Precint 10. Aku hengat Petronas tu smpi skrg!

  6. mimo March 28, 2009 at 11:45 pm #

    kenapa nak pegi MMU kau pegi carik Presint 10?

  7. idlan March 29, 2009 at 1:33 am #

    because there is a warpzone there lah mimi. kan aku dah bawak kau gi situ hari tu

  8. ili April 1, 2009 at 5:01 am #

    jalan di putridjaya adalah evil.

  9. mimo April 1, 2009 at 11:47 pm #

    ili – dia saja buat signboard kasi kita mudah sesat…supaya kita nak tak nak terpaksa round2 dlm putrajaya tu…supaya kita dpt tengok semua tiang2 lampu yang cantik2 itu…(oh byknya supaya)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: