Stoodle Postcards Giveaway Results!!!

26 Mar

postcard-giveaway

*drum roll*.. and the results are out!

The winners of our Stoodle Postcard contest are, in no particular order:

Liza Yaakup
Ted
Faiez
Razman
Dilla

We would like to thank everyone else who submitted their addresses to us and joined in the fun. Thankfully for us, there were more than 5 people who wrote in :)

To the winners, you can expect your postcards in 1-2 weeks (perhaps slightly longer for those based overseas) and don’t forget : snap a picture of your stoodle postcard, in your own setting !

To those who did not make the final five, fret not – we have more mini-giveaways in store!

GEEKSPEEK ALERT:
For transparency purposes, I detail here our selection process:

Every name was assigned a random number, and then this random number was ranked, to ensure no repeats. This is to ensure that every name stood the same chance of being chosen without having the order of their address submission affecting their chances.

For audit purposes, the rankings were given to the Stoodlerist to verify.

Next, we chose 5 numbers at random using a computer program, and matched these with the rank numbers earlier generated. These 5 numbers are our winners.

Advertisements

12 Responses to “Stoodle Postcards Giveaway Results!!!”

  1. dillazag March 26, 2009 at 6:37 pm #

    Yeay, yeay.. Saya menang.. Tanpa politik wang!!! Wee-hee!!! I’ll be waiting . Eh , Dilla tu dillazag kan? Ke ada Dilla lain?
    *lagu saspen*

  2. ted March 26, 2009 at 6:55 pm #

    YEAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!
    semoga selamat sampai postcard itu

  3. F.Idrus March 26, 2009 at 6:57 pm #

    Yeeehaw! Ye tanpa politic wang, walupun aku tanpa segan silu cuba untuk menarik perhatian, tapi nasib menyebelahi aku!

    Ish, lucky la plak… elok pegi beli Holland Loterij hehe..

  4. hazyr March 26, 2009 at 6:57 pm #

    wah wah… siap ada randomisation process, macam nak run a clinical trial jek!

    And I forgot to email my address…isk isk..

  5. idlan March 26, 2009 at 7:03 pm #

    K. Dilla – Dilla tu you lah, heheh. Thanks again for your support :)

    Ted – macam jauh sangat la kan nak travel poskad tu. patut aku soh mimi deliver kat umah kau ajer.

    Faiez – Program randomisation aku tidak mengenal erti STF atau politik wang haha.

    K. Ryzah – aiyo camne boleh lupa! takpe, there’ll be more to come soon. and yes, masa write up that bit on the process, terasa macam tulis methodology section kat research paper!

  6. Liz March 26, 2009 at 7:08 pm #

    what?! completely unexpected! Yay! –tido termimpi2 stoodles ini malam–

  7. abe March 26, 2009 at 8:56 pm #

    terima kasih kerana kasi aku menang.

    tiket ke Bali untuk 2 orang, sampul coklat ‘berisi’ dah terima minggu lepas kan?

    oo… that ‘random process’ idea… quite cool… fools everybody eh… hehehe

  8. mimo March 26, 2009 at 11:16 pm #

    kita takde politik wang…mungkin ada politik makan free sket2…atau politik minum coffeebean free…haha

    abe – eh caner boleh tukar jadi bali je! hari tu kan kita agree on belgium! tarik balik tarik balik poskad!

    to everyone who submitted their address to us, tapi tak menang poskad ni, don’t worry kay, korang dah automatically masuk the next ballot, for the next giveaway!

    besok saya akan proses poskad2 ini utk diuruskan oleh pos malaysia seterusnya. congrats! and kitorang tunggu snapshots dari korang untuk publish kat sini!

  9. Ryn March 27, 2009 at 10:10 am #

    Congrats winners! (Mana system yang korang gune utk pilih nombor tu, mana2.. meh akaq nak mandrem kan.. marah nih marah nih… hahaha)

    Ehem2, tanak jual ke poskad2 tu? :D

  10. mimo March 27, 2009 at 10:54 am #

    akak ryn – jangan risau, kitorang dah masukkan your name in the next giveaway’s ballot. (haaa tapi tak tau lagi next giveaway tu apa kan? *lagu suspen*)

    pasal jual poskad tu, kita boleh buat kalau you ada request! we’ll be releasing a few items soon, so stay tuned!

  11. hasliza March 27, 2009 at 3:14 pm #

    cehhhh..dahlah pakai gmbr aku itu..
    sila bayar royalti mimi….ahakss
    aku kalah lak tuhhh…
    ini x adil!!!!!(bunyi sambil bergema2)
    sila buat lagi pertandingan..
    and make sure i win…heheheheh!!!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Absence, and the lack of fonder hearts - Organised Chaos v3.0 - March 29, 2009

    […] of this piece would like to thank everyone who have been supporting the Stoodle project, either by participating in our promotions, comissioning products from the Stoodlerist or putting up the little banners in your sidebars / […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: