Edna Malim at 3.29pm, February 28 2009

3 Mar

28-02-091

Kertas litmus ni sudah tukar jadi kaler apa?

Advertisements

4 Responses to “Edna Malim at 3.29pm, February 28 2009”

  1. ijaicool March 4, 2009 at 12:41 am #

    (kopi pes)

    aku tidak begitu faham konsepnya..adakah aku harus mereka status yang kool kerana kini aku dapat melayakkan diri untuk distoodle? dan kini aku sudah tahu aku akan distoodle mungkinkah aku akan mereka status tanpa keikhlasan? apa keraitiria untuk aku distoodle? bagaimana jika status aku hanya “ahhh”. lagipun aku mana pernah main status2. tetapi apapun idea anda memang menarik saya akan menyertainya satu hari nanti (untuk mendapatkan tshirt).

    p/s: akak mims mati bertemu ba aku gemar akan lukisan anda jangan kau kembang pulak aku puji

  2. mimo March 4, 2009 at 2:28 am #

    (kau kopi pes dari mana?)

    panjang betul komen kau ni, kejap aku cuba jawab dalam point form:

    1. ya. status yang kool adalah syarat layak utk distoodle. tapi for now at least kena la ada dalam network FB aku dulu. so kau kena la add aku.

    2. tidak mengapa. banyak je mende lain dlm dunia ni yg kita buat tanpa keikhlasan.

    3. kalau status kau hanyalah ahhh, dan tidak ada status orang lain yg lebih menarik pada hari itu daripada ahhh, maka aku lukis lah gambar kau menjerit ahh sambil lepak ameer ali. atau sambil main street fighter.

    4. terima kasih. kembang sikit la, nak buat mcmana. sila promote kepada kawan2 masa lawan street fighter.

    (dah jadi mcm FAQ)

  3. ijaicool March 4, 2009 at 5:38 am #

    kopi pes dari blog saya malas nak taip balik.

    baiklah nama fesbuk saya ialah Faizal Rosly saya kawan akak abe balik rumah karang saya add anda (atau anda add la saya) dan kemudian saya demand satu stoodle yang lebih garang daripada orang lain

  4. mimo March 4, 2009 at 10:38 am #

    mims mati bertemu ba adalah iqlab. kau ni rahsia2 nak test tajwid aku pulak. salam perkenalan di FB! jgn lupa buat status2 harimau garang!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: