Fazlin Khader at 12.41pm, February 25 2009

26 Feb

25-2-09-2

Belilah barangan buatan Malaysia!

Advertisements

9 Responses to “Fazlin Khader at 12.41pm, February 25 2009”

  1. Kokes February 26, 2009 at 3:42 pm #

    Ah, terasa sungguh honored nya dapat stoodle :) Makinla aku anxious tunggu mamat Fedex ni deliver muruku aku.

    Sekali imbas stoodle ni macam ketiak aku bulu lebat pulak. Mana ada wei, dah wax suma, ok :p

  2. mimo February 26, 2009 at 3:47 pm #

    semoga muruku ikan berasa lebih sedap. haha, macho per bulu ketiak lebat, macam hero hindustan.

  3. idontlikemondays February 26, 2009 at 5:43 pm #

    aku rasa visual gambaran keropok popo ini kurang tepat lah. bukan ke dia ada gambar baby merangkak kat depan kokes?

    aku yang juga mahu keropok popo

  4. mimo February 27, 2009 at 2:36 am #

    haha memang..saje je aku buh baby meraung…sebab dia akan kena makan dgn kokes…haha

  5. Kokes February 27, 2009 at 3:10 am #

    Ha, baru aku nak cakap. Aku dah kasi dia reference gambar yang baek punya, mesti dia tau depan tu gambar baby merangkak. Artist memang suka ignore the facts.

  6. mimo February 27, 2009 at 3:51 am #

    creative license kata…

  7. F.Idrus February 27, 2009 at 1:01 pm #

    Popooooo! Hahaha, alang-alang tak dapek nak dipiahzerised, distoodle pun kira gempak la. Haha!

  8. F.Idrus February 27, 2009 at 1:17 pm #

    Oh cik mimo, aku publisitikan kau kat blog aku. Aku tak kira, kalau tak boleh pun aku buat gak! :D

  9. mimo February 27, 2009 at 2:18 pm #

    jangan blog ni pulak yg dipiahzerized karang dah la, haha! oh publisitikan lah! aku tidak menghalang sama sekali!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: