Nini Nadira at 6.52pm, 25 February 2009

25 Feb
sour milk

First stoodle entry!

Advertisements

7 Responses to “Nini Nadira at 6.52pm, 25 February 2009”

  1. Kokes February 25, 2009 at 3:05 pm #

    Haha! Ingat kan aku sorang je terminum susu basi! Fobia berhari hari, celup jari in susu, then rasa – to make sure tak basi. Tapi susu basi aku expiry date dia tak tipu. Memang aku yang guna setelah lepas expiration date… I thought the date lied.

  2. F.Idrus February 25, 2009 at 3:36 pm #

    Tu susu basi bukan tarikh tipuuu… tu sebab tak masuk peti es. Anyway, saudari mimo, I heart ur stoodle lar. :P *muka rela diesperimen*

  3. mimo February 25, 2009 at 3:41 pm #

    Kokes – expiry date tu dah elok2 print atas kotak susu tu, kau kata dia tipu? haha!

    F. – thanks! kalau rela dieksperimen buat lah status best2 kat fb! :D

  4. Idlan February 25, 2009 at 4:16 pm #

    hah. balas pun komen. jgn tak balas.

  5. dazzling948 February 25, 2009 at 4:25 pm #

    cool la mims & idlan…
    sungguh wow!!!

  6. nino February 25, 2009 at 5:03 pm #

    hahaha takun pon terminum susu kopi basi ke?

  7. mimo February 25, 2009 at 5:07 pm #

    idlang – komen kau je aku tak balas. eh tapi dah terbalas pulak.

    jaja – penat ni pikir pasal status kau ni.

    nino – kasihan takun…dah la lelah…terminum susu basi pulak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: